A harmadik kör ígéretes választásai

64 játékos kiválasztása után elkezdődött a harmadik kör és mint minden évben most is bőven lehetett halászni a zavarosban. Rögtön a harmadik kör elején, a harmadik helyen a Detroit Lions vezetősége gondolt egy nagyot és kiválasztotta Julian Okwara-t. A Notre Dame linebackerét jóval előrébb várták így nagyot húzott a Lions.

A 71. helyen a Baltimore Ravens kiválasztotta a Texas A&M defenisve tacklejét Justin Madubuike majd egy pickkel később az Arizona Cardinals Josh Jones offensive tacklet választotta. Mindkét fal minőségi erősítést kapott a harmadik körben.

A 74. helyen a New Orleans Saints a Wisconsin linebackerét Zack Baun-t választotta aki elsőkörös ígéret volt. A Scouting Combine-on leadott vizeletmintájáról azonban kiderült, hogy túlságosan híg volt ami nem jár szigorú következménnyel de hátracsúszott a harmadik körbe.

A Dallas Cowboys-nak eddig igen jó Draftja van és ennek újabb bizonyítéka Neville Gallimore defensive tackle kiválasztása a 82. helyen. A Denver Broncos szurkolói is örülhetnek mert csapatuk minőségi erősítést kapott Lloyd Cushenberry center személyében. Egy pickkel később a Los Angeles Chargers linebacker sora az első kör után újabb erősítést kapott Terrell Lewis kiválasztásával.

A Buffallo Bills a 86. helyen a running back sorát erősítette Zack Moss-al majd a Baltimore Ravens hat választással később kiválasztotta Devin Duvernay-t amivel újabb célpontot adott Lamar Jackson-nak. A harmadik kört a 10 kompenzációs pick zárta.

106 játékos így már ismeri az első profi csapatát és ma estig megismerjük az összes választást. Este 18 órakor kezdődik az idei Draft utolsó napja.

Fotó: twitter.com, profootballnetwork.com

Címkék: draft2020