Évi 23 millió dollár feletti szerződést akar a Jets defensive tackleje

A New York Jets vezetőségének meg kell állapodnia Quinnen Williams-el ha nem akarják elveszíteni a defensive tacklet. A 2019-es Draft harmadik helyén kiválasztott védőfalemberének lehívták az ötödik éves opcióját így a szezon végén kikerülhet a piacra.

Williams jól teljesített az eddigi rövid pályafutása során és pont a legjobb pillanatban hozta a legjobb teljesítményét. A tavalyi szezonban mutatott teljesítményének köszönhetően pályafutása során először bekerült az All-Pro első csapatába és a Pro Bowl keretbe is.

A tavalyi teljesítménnyel arányosan igencsak jól fizető szerződést akar magának. A hírek szerint évi 23-25 millió dollárt hozó szerződést akar aláírni a csapatával. A poszton Aaron Donald verhetetlen, átlagosan évi 31.6 millió dollárt hoz a Los Angeles Rams defensive tacklejének szerződése.

A második helyen jelenleg Jeffery Simmons (Tennessee Titans), a harmadik helyen Daron Payne (Washington Commanders) áll. Mindkét játékos az idei offseasonban írta alá a szerződését. A Titans játékosának évi 23.6, a Commanders védőjének évente átlagosan 22.5 millió dollárt hoz a szerződése.

Fotó: twitter.com