Több csapat is megkereste a Texans-t a második választásért

A Houston Texans az egész tavalyi szezonban az 1/1-es választás favoritja volt de az utoló fordulóban aratott győzelmüknek köszönhetően lecsúsztak az első választásról. Még a második helyen is irányító választása számít a legvalszínűbb forgatókönyvnek de lehet, hogy másként döntenek majd.

A csapat general managerének, Nick Caserio-nak igencsak inog az állása de elmondása szerint nincs semmi probléma és biztosan a posztján marad. Emellett elmondta, hogy már több csapat is megkereste Őket, hogy a második választás elcseréléséről tárgyaljanak.

Az utóbbi szezonok alapján igencsk meglepő lenne ha nem irányítót választanának. Másfelől ha csak egy prospect tetszik nekik akit elvisz előlük az első helyre felcserélő Carolina Panthers akkor már teljesen más a helyzet. Jöhet egy csere.

És persze ha olyan csapat érkezik amelyik átadja a Draft első választásainak egyikét akkor még jól is járnának. Ilyen lehet például az Indianapolis Colts ahol ugyancsak nagy szükség van irányítóra. A negyedik helyre cserélve, bárhogyan is történik, a Top 4 prospect egyike biztosan elérhető lesz. És lenne pár későbbi illetve jövőbeli extra választásuk.

Fotó: yahoo.com