Öt játékost eltiltottak illegális szerencsejáték miatt

Az NFL ma délután bejelentette, hogy ismét lebukott öt játékos illegális szerencsejáték miatt és mindegyiküket eltiltották. Négyen a Detroit Lions csapatát erősítik, vagyis ketten csak erősítették, egy játékos pedig a Washington Commanders játékosa.

A Detroit Lions két wide receivere Jameson Williams és Stanley Berryhill hat mérkőzéses eltiltást kapott. Quintez Cephus elkapó és C.J. Moore defensive backet határozatlan ideig eltiltották. A Commanders pass rushere Shaka Toney is határozatlan idejú eltiltást kapott. Cephus-t és Moore-t már el is küldte a Lions.

"Egy NFL vizsgálat eredményeként jutott a tudomásunkra, hogy néhány játékosunk megsértette a liga szerencsejáték szabályát" - mondta Brad Holmes, a Lions általános igazgatója a csapat közleményében. "Ezek a játékosok olyan döntéseket hoztak, amelyek nincsenek összhangban a szervezeti értékeinkkel és sértik a liga szabályait. Úgy döntöttünk, hogy Quintez-től és C.J.-től megválunk. Csalódottak vagyunk a Stanley és Jameson által meghozott döntések miatt, és mindkét játékossal együtt fogunk dolgozni annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy megértik a jogsértések súlyosságát, és a továbbiakban tisztában legyenek a liga szabályaival." - mondta.

Fotó: twitter.com