Csapatok amelyek megerősödtek az offseasonban: New York Jets

A New York Jets csapatára sokáig csak legyintettek az NFL-ben, a korábbi keretek alapján sokszor jogosan, de most Aaron Rodgers megszerzése után már Super Bowl esélyesként tekintenek rájuk. Csak minden a várakozások szerint alakuljon.

Joe Douglas general manager a franchise irányítása alatt többször is meg akarta szerezni a négyszeres MVP-t. Lehet, hogy csak egy évre bérli, de Rodgers ígéretes helyzetbe csöppen. Érdekes az elképzelés, hogy a bosszútól fűtött Aa-Rod passzokat dobál Garrett Wilsonnak, miközben a sérülésből visszatért Breece Hall is a pályán dübörög.

A Jets ráadásul megédesítette a helyzetét azzal, hogy Rodgers korábbi társait, Allen Lazardot és Randall Cobbot is a csapathoz vitték.

Az új play-callerre, Nathaniel Hackettre elég nagy nyomás nehezedik, hogy hibátlanul kezelje az alapszakaszt. Abból indulok ki, hogy a Denverben történt bukásának inkább Russell Wilsonhoz és gyenge teljesítményéhez volt köze. Viszont itt is egy korábban máshol bizonyított irányítóval kell együtt dolgoznia egy új állomáshelyen. De Őt legalább tökéletesen ismeri.

A playoff kaliberű védelem pass rush részlegét az Iowa State-ből érkező Will McDonald IV-el erősítették meg. Bízhatunk abban, hogy az igen energikus Robert Saleh egy újabb kemény egységet fog összerakni a csapat védőjátékosaiból.

A sötét káosz sűrűjében évszázadokra elveszett Jets szurkolók ma egy kész játékoskeretet látnak. Mi romolhat el?

Fotó: ganggreennation.com