Dave Canales offense-e köszönőviszonyban sem lesz a Bruce Arians által alkalmazottal

Bootleg, rollout, wraggles. Mind olyan játékok, ahol az irányító kimozog a zsebből. Ezeket láthatja tucatszám a nagyérdemű, akik betekintést nyerhetnek a Bucs offense-ének munkájába az OTA alatt. Sokkal kevesebb a zsebből való dobás, mint azt a Tom Brady-Bruce Arians érában megszokhattuk.

Baker Mayfield számára ez nem nagy újdonság, hiszen ő azért korábban is véghez vitt éles helyzetben pár ilyen end around megoldást. Kyle Trask esete ellenben igencsak más, hiszen ő zsebirányítónak mondható, nem túl nagy mozgékonysági faktorral.

De Trask dolgozik ezen. Többek között azáltal is, hogy megszabadul minden feleslegesnek mondható testtömegtől. Amikor a combine méréseit csinálták a floridai irányítónál, 240 font súllyal mérlegelt. Ehhez képest most 223 font súllyal bír. Igaz ezt nem mind most adta le.

Bruce Arians alatt is fogyott kb 4,5 kilogrammot és ebben a holtszezonban is leadott ugyanennyit. Mindez azt a célt szolgálja, hogy növelje a mozgékonysági faktort és versenyben tartsa Kyle Trasket, Baker Mayfielddel szemben. Bár én nem feltétlenül gondolnám, hogy ez elég lesz.

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog

Fotó: cbssports.com