Aaron Rodgers nem egy évre tervez a Jets-nél

Aaron Rodgers elmondása szerint a holtszezon 90%-ban nagyon hajlott a visszavonulás felé de most már a New York Jets-el tervez. Még nem játszott az új csapatában de most már minden arrafelé mutat, hogy nem csak egy évre érkezett New Yorkba.

Erről beszélt maga az irányító és a csapat vezetőedzője Robert Saleh is.

"A Jets sokat feladott értem, így ha csak egy évet játszanék, azzal rossz szolgálatot tennék" - mondta Rodgers az ESPN-nek, Rich Cimininek nyilatkozva. "Most, ha ez az egy év varázslatos évnek bizonyul, ki tudja? Ez több annál. Fontos, hogy hogyan fog reagálni a testem. A holtszezonban változtattam néhány dolgon az edzéssel és a diétával." Rodgers hozzátette, hogy "ahogy most érzem magam, úgy gondolom, hogy még több évig játszhatok".

Robert Saleh vezetőedző tegnap azt is elmondta, hogy "megdöbbenne", ha Rodgers jövőre nem a csapatnál lenne.

"Nem akarom őt sarokba szorítani és nem akarom, hogy elkötelezze magát valami ilyesmi mellett" - mondta Saleh. "Csak azt akarom, hogy jól érezze magát, és tudja, hogy amikor besétál ebbe az épületbe, hogy elengedje magát, és egy kicsit szórakozzon, jöjjön be az irodába, beszélgessen velünk, és csak élvezze a futballt. Ha élvezed a futballt akkor valószínűleg folytatni is akarod majd. Én amúgy sem gyakorolnék rá nyomást, hogy ilyesmire kötelezze el magát, de meg lennék lepődve, ha nem játszana több évet. Úgy néz ki, mint egy kisgyerek odakint."

Fotó: sportsnet.com