Motorbalesetben 28 évesen elhunyt a korábbi running back

Vasárnap este motorbalesetben 28 évesen életét vesztette a korábbi NFL running back Alex Collins. A running back pályafutását a Seattle Seahawks csapatánál kezdte majd később a Baltimore Ravens és újra a Seahawks játékosa volt (két szezon Baltimoreban, három Seattleben).

Collins halálos balesete a rendőrségi jelentés szerint vasárnap este 22:20 körül történt. Collins egy 2004-es Suzuki GSX-R600K motorkerékpárral haladt. A nyomozók szerint egy Chevrolet Suburban terepjáró vezetője balra kanyarodott amikor keresztezte a morot útját ami a terepjáró hátsó utasoldalának ütközött. A jelentés szerint az ütközés következtében Collins a terepjáró belsejében állt meg. Collinst a helyszínen halottnak nyilvánították. A baleset körülményeit vizsgálják.

"Fájó szívvel jelentjük be, hogy ma reggel elhunyt a mi szeretett Alex Collinsunk" - áll Collins családjának a Seahawks által kiadott közleményében. "Alexet nagyra becsülték családja és barátai, valamint a világ minden tájáról érkező támogatói. Mindenki, aki igazán ismerte őt, tanúsíthatja lendületét, elszántságát és nagyszerű személyiségét."

Fotó: twitter.com