David Bakhtiari is követheti Aaron Rodgerst a Jets-hez

Aaron Rodgers már szépen körbevette magát kedvenc célpontjaival az új csapatánál és a pletykák szerint egy korábbi csapattársa is New Yorkba költözhet. Az új csapattárs pedig nem más mint a Green Bay Packers offensive tackleje David Bakhtiari.

Persze ez az üzlet nem lenne ingyen mert a tacklet még kétéves szerződés köti a Sajtfejűekhez. Rodgers korábban lemondott 35 millió dollárnyi fizetésről aminek célja az volt, hogy a csapat segítségére legyen. A támadófalra ráférne egy kis erősítés.

Arra azonban kevés (szinte semmi) esély mutatkozik, hogy már az idei évben megszerzik a felembert. Bakhtiari idén 21.336, jövőre 40.583 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Ha most cserélnék el, az idei fizetési sapkában 19.083 millió dollár halott összeg keletkezne és 2.253 millió dollár szabadulna fel. Jövőre viszont 19.083 halott összeg és 21.5 millió dollár felszabadított összeg az arány.

A Packers idén már elkönyvelhet 40 millió dollár halott összeget Rodgers miatt, Bakhtiari miatt biztosan nem fognak további milliókat veszteni.

Fotó: twitter.com