Bedrogozták és kirabolták Dwayne Haskins-t

A hírek szerint a tavaly áprilisban elhunyt Dwayne Haskins-t a halála előtt bedrogozták és kirabolták. A korábbi NFL irányítót egy teherautó gázolta el de a mostani hírek szerint egészen más megvilágításba kerülnek Haskins halálának körülményei.

Egy kereset állítása szerint egy három nőből és egy férfiból álló társaság bedrogozta és kirabolta Haskins-t. A bérelt autóból amit vezetett pedig azért fogyott ki az üzemanyag mert hibás volt és Hankins-nek ezért kellett gyalog elindulnia az autópályán.

Emellett az irányítót elütő teherautó túlságosan is gyorsan ment és ráadásul túllépte a súlykorlátot is. Továbbá probléma, hogy nem volt megfelelően kivilágítva az út és építési zóna révén sebességkorlátozást kellett volna bevezetni az adott szakaszra.

Ha mindez igaz akkor tényleg más megvilágításba kerül az eset. Azonban személy szerint furcsállom, hogy ezekre a dolgokra csak most derült fény. Másfelől a mostani esetleírás szerint minden külsö körülmény összeesküdött az irányító ellen. Nekem túlságosan soknak tűnik.

Fotó: steelers.com