Milyen futókra csapjunk le a Fantasy drafton?! - 1. rész

A Fantasy ligában a running back poszt nagyon értékes mivel alapból kettő futót kell betenni a csapatba és a plusz WR/RB helyen is használhatsz egy futót. Ráadásul sok pontot tudnak neked hozni egy hétvégén így minél több és jobb futóra van szókséged a csapatban.

Az első körben mondhatjuk viszonylag könnyű jó, vagy jelenleg jónak tűnő, futót elhozni. Christian McCaffrey, Nick Chubb, Austin Ekeler, Saquon Barkley vagy Bijan Robinson tuti választásnak tűnik az első körben de azért utánuk is bőven akadnak ígéretes futók.

Második kör közepe, vége:

Tony Pollard és Derrick Henry. Utóbbi egy szörny, az elmúlt szezonokban stabilan szállította a pontokat. Ha bent van a második körben és elkapót választottál az elsőben akkor mindenképpen érdemes kiválasztani. Tony Pollard kiválasztásával is ez a helyzet, tavaly Ezekiel Eliott mellett is hozta a pontokat, idén főszereplő lesz.

Harmadik kör:

Najee Harris eddig kétéves pályafutása alatt a Steelers kezdője volt. Első évében 1.200, tavaly 1.034 futott yardot szerzett (467 és 229 elkapott mellett). Ha bent van a harmadikban mindenképpen válaszd ki. Joe Mixon igen problémás futó de földön és levegőben is egyaránt használható. Harmadik körben sokat érhet.

Negyedik kör:

Miles Sanders idén csatlakozott a Panthers csapatához miután tavaly az Eagles játékosa volt. Tavaly 1.269 futott, negyedik körben kihagyhatatlan.

NFL Hungary Discord Channel

Fotó: football network.com

Címkék: fantasyliga