Milyen elkapókra csapjunk le a Fantasy drafton?! - 1. rész

A Fantasy ligában az elkapó poszt nagyon értékes mivel alapból kettő elkapót kell betenni a csapatba és a plusz WR/RB helyen is használhatsz egy elkapó. Ráadásul sok pontot tudnak neked hozni egy hétvégén így minél több és jobb elkapóra van szükséged a csapatban.

Az első körben mondhatjuk viszonylag könnyű jó, vagy jelenleg jónak tűnő, elkapót elhozni. Justin Jefferson, Ja'Marr Chase, Cooper Kupp, Tyreek Hill, A.J. Brown vagy CeeDee Lamb tuti választásnak tűnik az első körben de azért utánuk is bőven akadnak ígéretes elkapók.

Harmadik, ötödik kör:

Calvin Ridley az Atlanta Falcons elsőkörös elkapója volt de eltiltás miatt kihagyta az egész tavalyi szezont. Tavalytól már a Jaguars csapatát erősíti (de csak most fog játszani) és Trevor Lawrence mellett érdemes lesz elgondolkodni az elkapón. A harmadik talán rizikós de negyedik, főleg ötödik körben simán bevállalható.

Negyedik kör:

Amari Cooper a Cleveland Browns csapatában megkapja az igazi Deshaun Watson-t amivel valószínűleg növekedni fognak a számai. Azt elfelejthetjük, hogy Watson idén is a tavalyi gyenge számait hozza a kihagyás után. Esetleg harmadik, de negyedik körben kiagyhatalan lesz Cooper miután Ő lesz Watson elsődleges célpontja.

Ötödik, hatodik kör:

Terry McLaurin évek óta stabilan teljesít pedig azért igazán vegyes irányítósor dobált neki. Az utolsó három szezonjában átlépte az 1.000 yardos határt így a közepes körökben kihagyhatatlan választásnak tűnik.

Hatodik, hetedik kör:

A Seattle Seahawks keretében sok minőségi elkapó van ami fantasy szempontból veszélyes mert egymás elől vehetik el a pontokat. Azonban Tyler Lockett-et érdemes lesz kiválasztani ha elérhető lesz a közepes körökben.

NFL Hungary Discord Channel

Fotó: sportingnews.com

Címkék: fantasyliga