Milyen elkapókra csapjunk le a Fantasy drafton?! - 2. rész

A Fantasy ligában az elkapó poszt nagyon értékes mivel alapból kettő elkapót kell betenni a csapatba és a plusz WR/RB helyen is használhatsz egy elkapó. Ráadásul sok pontot tudnak neked hozni egy hétvégén így minél több és jobb elkapóra van szükséged a csapatban.

Az első körben mondhatjuk viszonylag könnyű jó, vagy jelenleg jónak tűnő, elkapót elhozni. Justin Jefferson, Ja'Marr Chase, Cooper Kupp, Tyreek Hill, A.J. Brown vagy CeeDee Lamb tuti választásnak tűnik az első körben de azért utánuk is bőven akadnak ígéretes elkapók.

Hetedik, kilencedik kör:

Brandin Cooks évek óta radar alatt mozog és minden szezonban megbízhatóan termeli a yardokat és a fantasy pontokat. Számtalanszor elcserélték már a múltban és mindegyik csere utáni szezonban 1.000 yard felett zárt. Idén cserélték....

Gabe Davis a Bills elkapójaként sohasem volt elsőszámú de stabilan teljesített. Tavaly 836 elkapott yardot szerzett így közepes körökben érdemes lecsapni rá.

Nyolcadik, tizedik kör:

Quentin Johnston a Los Angeles Chargers idei elsőkörös pickje volt és emiatt nem kapkodnak érte a fantasyban. Ebből adódóan a sokadik körben kerül csak elő a neve pedig legjobb esetben is csak Keenan Allen és Mike Williams előzi meg a depth charton. A 10. kör közvetlen közelében kötelező kiválasztani.

Zay Flowers a Ravens elsőkörös választása volt és annak ellenére, hogy Lamar Jackson által irányított támadóegység futni szeret érdemes lesz befektetni az elkapóba.

Tizedik, tizenegyedik kör:

Jameson Williams kiválasztása inkább a jövőnek szól mert a Detroit Lions elkapóját tiltott fogadások miatt eltiltották a szezon első 6 mérkőzéséről. A tavalyi elsőkörös elkapónak, sérülések miatt, csak egy elkapása volt de abból 41 yard és touchdown lett. A 10+ körökben bevállalható.

Fotó: profootballnetwork.com

Címkék: fantasyliga