BREAKING: Trevon Diggs szezonja véget ért

Trevon Diggs júliusban ötéves, 97 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a Dallas Cowboys csapatával de tegnap idejekorán véget ért a szezonja. A Cowboys cornerbackje megsérült a tegnap edzés elején egy 1 az 1 elleni gyakorlás során.

Egyből látszott, hogy sajnos komolyan megsérült a védő térde. Az edzés után elvégezték az MRI vizgsálatot ami kimutatta, hogy elszakadt a keresztszalag Diggs térdében. Így ezzel a sérüléssel véget is Diggs idei szezonja.

A Cowboys védelme, és természetesen Diggs is, nagy szerepet játszott abban, hogy Amerika Csapata 2-0-s mérleggel kezdje az idei szezont. Diggs 1 interceptiont, 1 kierőszakolt fumblet, 4 tacklet szerzett és 3 passzt védekezett le. Kereken 1.0-s irányítómutatót hoztak össze az általa fogott elkapón az ellenfelek irányítói.

A Cowboys védelme pedig csak 10 pontot engedett két mérkőzésen. A harmadik hét kezdete előtt a Cowboys defense az első helyen áll a legkevesebb engedett yard, összyard, engedett yard/play, interception ráta és sack ráta listán.

Diggs-t a 2020-as Draft második körében választotta ki a Cowboys csapata. Tavaly a legtöbb, szám szerint 11, sacket szerzett az alapszakaszban. Pályafutása során 18 interceptionnél tart. Az utolsó két szezonban bekerült a Pro Bowl keretbe.

Fotó: twitter.com

img_0153.jpeg