Ilyen ez az idei NFC South!

Féltettük Martalócainkat a velünk szembe érkező előjelek alapján. Feleslegesen. Az első negyedben még a Szentek vezettek egy mezőnygól révén, de Baker Mayfield és Cade Otton 4 yardos játékával fordított a tampai csapat.

Igaz Mayfield nem sokkal ezután megdobta kis interceptionét az ellenfél célterületéhez közel. Még szerencse, hogy az ellentámadás alatt Antoine Winfield egy fumble útján ezt javítani tudta.

Aztán Trey Palmer is jegyezhetett egy touchdownt. A támadás szépséghibája Mike Evans hamstring sérülése. 14:3 a félidő.

Field goalok ide-oda, míg Deven Thompkins is feliratkozik a statisztikai lapra. A sérülésekkel teli védelem Vita Vea és Logan Hall révén újabb labdát szerez. Sikeres Bucs mezőnygól, majd jön Jameis Winston! Bosszú? Hát nem. 1 dobás, 1 interception. Láttál már ilyet tőle, ugye? Dee Delaney húzta amúgy le.

Megtörtént tehát a szerepcsere. Mintha a Bucs D lett volna az, amire a Szentek védelmétől számítottunk. Aztán melyik offense lenne az, amely tavaly novembere óta először 20 plusz pontot szerez ellenük? Hát persze, hogy a Bucs támadósora! A vörös zónás támadások működtek tampai oldalon, míg a hazaiak nem tudták ezeket megoldani.

Lényegében majdnem az ellenkezője történt, mint amit az előjelek mutattak. Ez a csoport ilyen idén.

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog

Fotó: saintswire.usatoday.com