Cooper Kupp brutális formában tért vissza a sérüléséből

Cooper Kupp két éve a liga legeredményesebb elkapója volt. A 2020-as alapszakaszban 1.947 elkapott yarddal a liga legjobb elkapója volt és a szezon végén megnyerte csapatával a Super Bowl-t. Az azóta eltelt időszakot azonban inkább a sérülések határozták meg.

Tavaly csak 9 mérkőzésen tudott pályára lépni mert a bokasérülését műteni kellett így véget is a szezonja. Az idei alapszakasz sem kezdődött jól ugyanis megsérült a combhajlítóizma ami miatt sérültlistára került és ki kellett hagynia az első 4 mérkőzést.

Amióta lekerült a listáról két mérkőzésen játszott. A Philadelphia Eagles ellen 8 elkapásból 118 elkapott yardot, most vasárnap az Arizona Cardinals ellen 7 elkapásból 148 yardot és 1 touchdownt szerzett.

Kupp visszatérésének csapaton belül biztosan nem örül az újonc Puka Nacua. A 22 éves elkapót az idei Draft 5. körében választotta ki a Rams és az első 4 fordulóban Matthew Stafford legjobb célpontja volt. Kupp visszatérése óta, az utolsó két mérkőzésen, azonban "csak" 97 yardot és 1 touchdownt szerzett.

Fotó: ramswire.usatoday.com