A Chargers támadójátéka ismét akadozott a második félidőben

A Los Angeles Chargers tegnap este vereséget szenvedett a Kansas City Chiefs ellen és jelenleg csak 2-4-es mérleggel rendelkeznek. A rossz teljesítményben nagy szerepe van a csapat támadóegységének ami szenved a mérkőzések második félidejében.

Amióta a harmadik fordulóban legyőzték a Minnesota Vikings csapatát azóta csak szenvednek a félidő után. Justin Herbert ujja a negyedik játékhéten, a Las Vegas Raiders elleni mérkőzésen sérült meg és azóta vannak látható problémák a támadóegységgel.

Herbert tegnap este is dobott egy interceptiont az endzoneban majd ezt követően három three-and-out-ot produkáltak úgy, hogy a Chiefs már 31-17-re vezetett.

Az irányítónak 30 passzából csak 17 volt sikeres, 259 yardot, 1 touchdownt passzolt és 2 interceptiont dobott. Passzjátékban jelentősen elmaradtak a Chiefstől viszont a földön erősebbek voltak. 139 futott yardot szereztek a Chargers játékosai.

Herbert mellett persze biztosan vannak más tényezők is ami miatt szenved a támadóegység. Biztosan szerepet játszik benne Austin Ekeler gyenge visszatérése is (két mérkőzésen átlagosan 2.54 yardot szerzett futásonként). Sok probléma lehet amit nagyon hamar orvosolni kell mert a Chargers az utolsó három mérkőzése második félidejében csak 10 pontot szerzett összesen.

Fotó: latimes.com