Ma visszatér a Dolphins újonc running back sztárja

A Miami Dolphins erős támadójátéka úgy tűnik, hogy egy újabb robbanékony játékost kap vissza. A Dolphins aktiválja a sérült tartalék listárül De'Von Achane futót a vasárnapi, Las Vegas Raiders elleni mérkőzés előtt, jelentette Tom Pelissero és Ian Rapoport, az NFL Network bennfentesei.

Ez azt jelzi, hogy az újonc running back készen áll arra, hogy az 5. hét óta először pályára lépjen. A csapat később hivatalosan is megerősítette a lépést. Egész héten csak korlátozottan edzett, és kérdéses jelölést kapott, miközben a térdsérüléséből való visszatérésére készült.

Achane inaktív volt az első alapszakasz fordulóban majd a második héten is csak 1 futókísérletet kapott. Ezt követően azonban következett az a három hét ami miatt reflektorfénybe került. 37 futásból 455 yard (12.3 yardos átlag) és 5 touchdown. Emellett 63 elkapott yard és 2 elkapott touchdown.

Hivatalosan még kérdéses státusz szerepel a neve mellett de nagy szükségük van rá. Az utolsó három mérkőzésből kettőt is elvesztettek. Emellett csak 45 és 78 futott yardot szereztek az utolsó két mérkőzésükön.

Fotó: twitter.com