A Jaguars szerencséje, hogy a csoport összes csapata kikapott

A Jacksonville Jaguars toronymagas favorit volt az AFC déli csoportjának megnyerésére ami hosszú ideig jó úton haladt de megtorpantak az utolsó mérkőzéseken. Sorozatban 4 mérkőzést vesztettek el de jelenleg még a csoport élén állnak.

Tegnap este nem volt sok esélyük a Tampa Bay Buccaneers ellen és végül 30-12-es vereséggel távoztak Floridából. Ráadásul helyzetüket nem könnyíti meg, hogy Trevor Lawrence is megsérült. Ezzel a Cincinnati Bengals, a Cleveland Browns és a Baltimore Ravens után sorozatban a negyedik vereségüket szenvedték el 4 forduló alatt.

Szerencséjükre a csoport többi csapata sem tudott nyerni. A Tennessee Titans igazából kivehető a pakliból mert már a múlt héten kiszálltak a playoff versenyből így jobban jártak, hogy 20-17-re kikaptak a Seattle Seahawkstól. Tankolhatnak a következő Draftra.

sportmania.png

Az Indianapolis Colts éa a Houston Texans számára azonban fontos volt a forduló ugyanis a Jaguarshoz hasonlóan 8-6-os mérleggel várták a fordulót. A Texans hazai pályán a Browns (22-36), a Colts idegenben a Falcons otthonában (29-10) szenvedett vereséget.

Nem akarják idejekorán eldönteni a versenyt, hogy sokáig izgulhassunk a csoport miatt.

Fotó: seattletimes.com