Előtte senki sem tudta három alkalommal sackelni Patrick Mahomes-t

Patrick Mahomes évek óta az egyik legjobb irányító az NFL-ben. Nem véletlenül rendelkezik két gyűrűvel ugyanis kivételes képességekkel rendelkezik, hogy meg tudja hosszabbítani a játékokat. Nehéz Őt  elkpani a gyorsasága és a mozgékonysága miatt.

Éppen ezért nem is jelenthet olyan nagy meglepetést, hogy egyetlen játékos sem tudta még három alkalommal sackelni egyetlen mérkőzésen. Egészen tegnapig ugyanis a Las Vegas Raiders védőjének, Malcolm Koonce-nak sikerült az ami korábban még egyetlen játékosnak sem. A korábbi rekorder Jerome Baker volt, a Dolphins védője 2020-ban 2.5 sacket szerzett Mahomes ellen.

Bár ez a teljesítmény a legtöbb ember számára a semmiből jött, Koonce egész szezonban erre készült. Koonce a tegnapi három sackel együtt az utolsó 7 mérkőzésén 7 sacket mutatott be. Nem véletlenül elégedett vele a csapat ideiglenes vezetőedzője.

"Malcolm tényleg nevet szerez magának" - mondta Antonio Pierce a mérkőzés után. "Ez már a harmadik egymást követő hét, amikor olyan volt, hogy 'Wow!' Jó látni az erőfeszítést. Sok mindent kiharcol magának."

sportmania.png

Fotó: twitter.com