Dalvin Cook a Ravens játékosaként folytatja

Dalvin Cook idén augusztusban szabadügynökként azért csatlakozott a New York Jets csapatához, hogy az Aaron Rodgers vezette franchiseal Super Bowl-t nyerjen. Az álmai azonban hamar, 4 játék után szertefoszlottak mivel megsérült a veterán irányító.

Ezt követően igen nehéz szezont futott a Jets és Dalvin Cook maga is. Az alapszakaszban 67 futókísérlete volt amivel 214 futott yardot és 0 futott touchdownt szerzett. Emellett 15 elkapásból volt még 78 elkapott yardja. A 3.2 yardos futott átlagával a liga gyengébb futói közé tartozott.

Nem is volt meglepő, hogy a Jets vezetősége még az alapszakasz vége előtt megvált tőle. Kikerült waiver listára de egyetlen csapatnak sem kellett. Cook azonban még bőven érez magában erőt és elmodnása szerint egy Super Bowl esélyes csapat hívására várt.

Nos ez meg is történt ma hajnalban ugyanis szerződtette a Baltimore Ravens csapata. A Hollók már bebiztosították az AFC első helyét és ténylegesen a Super Bowl egyik, ha nem a legnagyobb esélyesének számítanak.

Cook viszont a héten még biztosan nem fog játszani a szezonzáró Pittsburgh Steelers elleni alapszakasz mérkőzésen. A Wild Card hetet kihagyják így több mint két hete van felkészülni az első Ravens mezben játszandó playoff mérkőzésére.

Fotó: fantomsportsindustries.com, foxnews.com