Akik biztosan nem játszanak a zárófordulóban

Nem is olyan régen kezdődött és máris elérkeztünk az alapszakasz utolsó hetéhez. A szezon kimenetelében több csapat esetében is nagy szerepet játszottak a sérülések. Így nem meglepő, hogy az utolsó fordulóban is jó néhányan nem vállalják a játékot.

Persze vannak olyanok akikkel a biztos rájátszás részvétel miatt nem kockáztatnak. Lamar Jackson és Brock Purdy emiatt hagyja ki az utolsó fordulót. A többség azonban sérülés miatt nem vállalja a játékot.

Akik biztosan nem játszanak: Lamar Jackson, Odell Beckham Jr., Kevin Zeitler, Marlon Humphrey, Noah Brown, Jonathan Greenard, Amari Cooper, Myles Garrett, Dustin Hopkins, Greg Newsome, Juan Thornhill, Byron Murphy, Brian O’Neill, Jameson Williams, Aaron Rodgers, Zach Wilson, Trent Brown, Hunter Henry, Jonathan Allen, DeVonta Smith, Darius Slay, Mike McGlinchey, Josh Jacobs, Michael Mayer, Rashee Rice, Donovan Smith, L’Jarius Sneed, Kadarius Toney, Keenan Allen, Joey Bosa, Christian McCaffrey, Arik Armstead, Ji’Ayir Brown, Ambry Thomas, Darnell Mooney, A.J. Dillon, Bradley Chubb and Xavien Howard.

img_1993.jpeg

Fotó: twitter.com