TJ Watt kihagyja a Bills elleni Wild Card mérkőzést

A Pittsburgh Steelers az NFL vezető sackelője, T.J. Watt nélkül utazik Buffalóba a vasárnap esti Wild Card mérkőzésre a Bills ellen. Mike Tomlin vezetőedző elmondta, hogy Watt a zárófordulóban elszenvedett térdsérülése miatt nem fog pályára lépni a Bills ellen.

A hír várható volt, miután Watt-nak megsérült a oldalszalag a térdében, ami többhetes sérülésnek számít. Továbbjutás esetén sem garantálható Watt játéka. Ez pedig nem jelent sok jót mert Watt nélkül, a kiválasztása óta, 1-10-es mérleggel rendelkeznek.

"T.J. nélkül játszani jelentős" - mondta Tomlin a riportereknek. "De hogy őszinte legyek, sok ember nélkül játszottunk idén, ez csak egy újabb lehetőség számunkra, hogy csapást mérjünk a csapatra. Jobb, ha más területeken erősítjük meg a teljesítményünket, mert T.J. egy a sok közül."

Watt az alapszakasz sack királya volt miután 19 alkalommal vitte földre az ellenfelek irányítóit. Pályafutása során már a harmadik alkalommal végzett az élen. Emellett 36 alkalommal érte el az irányítókat.

A Watt nélküli, feltörekvő Bills csapattal szembenézni nem lesz könnyű feladat Tomlin csapata számára, de a Steelersnél visszatérhet a safety Minkah Fitzpatrick (térdsérülés). Tomlin megjegyezte, hogy Fitzpatrick korlátozott edzésmunkát végez de bíznak benne, hogy vállalni tudja majd a játékot.

madden23.jpg

Fotó: