A Saints 15 szezon után kirúgta a támadókoordinátorát

A New Orleans Saints nem cseréli le a vezetőedzőjét, de felrázzák Dennis Allen stábját. A Saints kirúgta Pete Carmichael támadó koordinátort, jelentette tegnap az NFL Network két Insidere Ian Rapoport és Tom Pelissero, a helyzetről értesült források szerint.

A csapat később hivatalosan is bejelentette, hogy megválnak útjaik Carmichaeltől, Bob Bicknell támadóasszisztenstől és Kodi Burns wide receivers edzőtől.

Carmichael a Sean Payton korszak maradványa, az elmúlt 18 szezonban a Saintsnél dolgozott, az elmúlt 15 évben támadókoordinátor volt. Amikor Payton a 2021-es szezont követően távozott a klubtól, Carmichael vette át a játék hívási feladatokat.

A Saints a 2020-as szezon után visszavonult Drew Brees óta küzd irányítóposzton. Jameis Winstontól Andy Daltonon át Derek Carrig, Taysom Hill beugrásával sok mindent kipróbáltak.

Az elmúlt két szezonban Carmichael hívta a játékokat, de a Saints sosem tudta kitalálni, hogy mi akar tenni támadásban és borzasztó következetlen volt. Decemberig tartott, mire Carr és a támadójáték megtalálta a ritmust de túl későn, túl kevés volt ahhoz, hogy a rájátszásban indulhassanak.

Fotó: espn.com