Sam Darnold átmeneti megoldást jelenthet a Vikings számára

Kirk Cousins szerződése lejár a jövő hónapban és a Minnesota Vikings nem tehet rá franchise taget. A jelenlegi helyzet szerint vagy megegyeznek a veterán irányítóval vagy nem lesz kezdőirányítójuk a csapat jelenlegi keretében.

A hírek szerint a Vikings vezetősége már megkereste a New England Patriots csapatát a harmadik választás élcserélése ügyében. A Draft pick csere egyelőre pletyka de a jelek szerint a vezetőség egy fiatal irányítóban gondolkodik.

Ehhez a projekthez pedig nem kellene Cousins drága pénzért hanem megfelelne egy sokkal olcsóbb veterán is. A hírek szerint az áthidaló megoldást a San Francisco 49ers tartalékirányítója, Sam Darnold jelentheti aki Cousinshoz hasonlóan szabadügynök lesz.

Darnold-ot a New York Jets választotta ki a 2018-as Draft 3. helyén de nagyon nem azt a karriert futotta be amit a kiválasztásakor gondoltak. Az utolsó három szezonban megjárta a Panthers és a 49ers csapatát is ahol rendre tartalékként számoltak vele. Egyik csapat sem tekint rá potenciális kezdőként így egy áthidaló megoldás a Vikingsnál talán a legjobb amit jelenleg elérhet.

Fotó: nbcsportsarea.com