Hivatalosan is visszavonult Jason Kelce

A mai napon hiavtalosan is szögre akasztotta sisakjátJason Kelce a Philadelphia Eagles centere. A Hall of Fame-hez méltó beszédet mondó Kelce nagyjából 45 percet töltött azzal, hogy köszönetet mondott mindenkinek, aki megérintette a futballpályafutása során.

Az edzőktől, sőt, még a zenekari tanárától is, aki felnőve a Cincinnatiben ápolta a karrierjét, az Eagles-tulajdonos Jeffrey Lurie-ig, Howie Roseman general managerig, a csapattársakig és edzőkig, akikkel profi karrierje során megküzdött.

"Szóval mindezzel eljutottunk a mai naphoz, ahol bejelentem, hogy 13 szezon után visszavonulok az NFL-től a Philadelphia Eaglesnél" - mondta Kelce, könnyeket törölgetve a szeméből. "És ma be kell ismernem, hogy hivatalosan is túlértékelt vagyok, hatalmasan túlértékelt. De rengeteg kemény munka és elszántság kellett ahhoz, hogy idáig eljussak."

A 2011-ben a Cincinnati Egyeteméről a Draft hatodik körében érkezett az Eagles csapatához. Kelce egész pályafutását az Eaglesnél töltötte, hét Pro Bowl és hat első csapatos All-Pro kerettagság és egy Super Bowl győzelem után vonul vissza.

Fotó: twitter.com, dazn.com