BREAKING: Mac Jones a Jaguars játékosa

És bekövetezett az amiről már régóta tudtunk, Mac Jones elhagyja Foxborought. A New England Patriots nem tervez a korábbi elsőkörös irányítójával és a mai napon egyezségre jutottak a Jacksonville Jaguars csapatával így a fiatal irányító Travor Lawrence tartalékaként folytatja a pályafutását.

Az elmúlt szezonok után biztos volt, hogy nem kapnak majd sokat az irányítóért és a hírek szerint csak egy hatodik körös Draft cetlibe kerül Jones. A jelenleg 25 éves irányítót a 2021-es Draft 15. helyén draftolta a Patriots de az eddig pályafutása igen hektikusra sikerült.

42 alapszakasz mérkőzésen lépett pályára (17, 14, 11 mérkőzés), 18-24-es mérleggel zárt. 8.918 yardot, 46 touchdownt passzolt 36 interception mellett. Újoncként bejutott a rájátszásba de rögtön az első mérkőzésén vereséget szenvedett.

Lawrence mögött nem sok szerepre számíthat, csak akkor lesz esélye pályára kerülni ha megsérül a kezdőirányító. A fizetése viszont legalább nem lesz magas. Idén 4.959 millió dollárt foglalt el a Patriots fizetési sapkájából amelyből 2.173 milliót visz tovább a Jaguarshoz.

Fotó: twitter.com