JJ McCarthy lehet Kirk Cousins utóda a Vikingsnál

img_2797.jpeg

Kirk Cousins szabadügynökként távozott és most már az Atlanta Falcons csapatát erősíti így megüresedett a Minnesota Vikings kezdő posztja. A korábbi 3. helyen választott Sam Darnold ugyan érkezett de az eddigi profi pályafutása alapján nem jelenthet hosszútávú megoldást.

A Vikings vezetősége is ezt a véleményt osztja és a jelek szerint az idei elsőkörös Draft cetlijükkel irányítót fognak választani. Az első körben a 10. és a 23. választást birtokolják így megcélozhatják az évfolyam egyik legjobb irányító ígéretét.

Ha a helyükön maradnak, a 10. helyen akkor biztosan elérhető lesz számukra JJ McCarthy. Caleb Williams, Drake Maye és Jayden Daniels a várakozások szerint ki fog menni az első 5 helyen de a Michigan irányítója reális célpontnak tűnik. Persze ha maradnak a helyükön mert ha felmozognak akkor mást is megcélozhatnak.

A hírek szerint a vezetőség is McCarthy-ban gondolkodik, Albert Breer beszámolója szerint privát edzést terveznek az irányítóval. A fiatal irányító három Big Ten-konferencia bajnoki címig vezette a csapatát és az új elején bajnok lett. 6.226 yardot, 49 TD-t passzolt 11 interception mellett. 632 yardot és 10 touchdownt futott.

Fotó: twitter.com