Máris 58 millió dolláros hosszabbítást kötöttek az egy hete szerződtetett elkapóval

A Denver Broncos vezetősége belekezdett a csapat újjáépítésébe amelynek részeként elcserélték a korábbi első körben kiválasztott elkapójukat. Jerry Jeudy-t a Cleveland Browns csapatához küldték. Mielőtt pályára léphetett volna a csapat mezében még nagyobb teher került rá.

Az elkapó most új irányítóval, új városban bizonyíthatta volna, hogy megérte a befektetést de tegnap kapott egy új szerződést. A Browns vezetősége hároméves, 58 millió dolláros szerződést kötött vele amely 41 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A hosszabbítás Andrew Berry general manager bizalmának egyértelmű bizonyítéka Jeudy potenciáljában, amit az elkapó eddig nem valósított meg karrierje során. A 2020-as NFL Draft 15. helyén kiválasztott játékosa négy szezonja során megvillantotta a benne rejlő potenciált, de emellett azzal is küzdött, hogy vagy sérülés miatt bevethető maradjon, vagy egyszerűen eltűnt a meccsek alatt.

Ez utóbbit könnyen meg lehet magyarázni a Broncos irányítói helyzetével. Ez Jeudy érkezésekor sem volt nagyszerű és továbbra is átalakulóban van, miután a Russell Wilsonnal folytatott kétéves kísérlet megbukott. Másfelől az is jogos felvetés, hogy Jeudy egyszerűen nem olyan jó, mint azt a legtöbben hitték.

Az idei szezonban egy playoff potenciállal rendelkező csapatban bizonyíthat és Wilson helyett Deshaun Watson lesz az irányítója. Az eddigi 4 szezonja alatt egyszer tudta elérni az 1.000 yardos határt és ha ez most sem fog összejönni akkor bukásnak fog számítani az első Clevelandi szezonja.

Fotó: twitter.com