Letartóztatási parancsot adtak ki ellene így a Lions megvált a védőtől

A Detroit Lions tegnap bejelentette, hogy elküldték cornerbackjüket, Cameron Suttont miután letartóztatási parancsot adtak ki ellene családon belüli erőszak miatt. A Hillsborough megyei (Florida) seriff hivatal szerdán jelentette be, hogy Suttont állítólagos családon belüli testi sértés miatt keresték fojtogatással elkövetett testi sértés miatt.

A vád harmadfokú bűncselekmény, amely akár öt év börtönnel is büntethető. A hatóságok szerdán a közösségi médiában tették közzé, hogy szükségük van a lakosság segítségére a körözött személy felkutatásában. A Lionsnál szerdán közleményt adtak ki a körözés bejelentéséről.

"Ma reggel értesültünk a Cam Suttonnal kapcsolatos folyamatban lévő jogi helyzetről" - áll a Lions közleményében. "Továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet és egyelőre nem kívánunk további kommentárt fűzni hozzá".

Egy nappal később a Lions megszakította a kapcsolatot a 29 éves Suttonnal, aki hároméves, 33 millió dolláros szerződést kötött a Lionsal 2023 márciusában. Az elmúlt szezonban mind a 17 alapszakasz és három playoff meccsen kezdett, 1 interceptiont és 1 kierőszakolt fumble-t jegyzett.

Mielőtt a Lionshoz szerződött, Sutton NFL karrierje első hat szezonját a Pittsburgh Steelersnél töltötte, pályafutása során 101 mérkőzésen (56 kezdőként) 9 interceptiont jegyzett.

Fotó: bearswire.usatoday.com