A rendőrség baleset okozása miatt keresi a Chiefs elkapóját

img_2918.jpeg

Egy szombat esti autóbaleset miatt rendőrségi vizsgálat indult a Kansas City Chiefs wide receiver Rashee Rice ellen. A rendőrség keresi Rice-t egy súlyos baleset okozásával kapcsolatban - jelentette Kelli Smith és R.J. Coyle a Dallas Morning News-tól.

A súlyos baleset, amelyben egy feltehetően Rice nevén lévő vagy általa lízingelt jármű érintett, szombat este 18 óra 20 perc körül történt egy dallasi autópályán. A dallasi rendőrség szerint egy Chevrolet Corvette és egy Lamborghini vezetője száguldozott a North Central Expressway egy szakaszán, ami a balesetet okozta.

A balesetben mindkét sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, ami nagy sebességű ütközéshez vezetett. A Lamborghini a szalagkorlátnak csapódott a hat autóból álló balesetben. A két sofőr elmenekült a helyszínről, mielőtt bármilyen információval szolgált volna - írja a Morning News. Rice vélhetően a Corvette-et vezette.

A baleset két másik résztvevője könnyebb sérüléseket szenvedett de kórházba kellett Őket szállítani. Letartóztatás nem történt, de a rendőrség híváslistája megerősíti, hogy Rice áll a keresés középpontjában - jegyzi meg Smith és Coyle. A dallasi születésű játékosnak néhány kérdésre válaszolnia kell majd a második NFL offseasonja előtt.

Fotó: twitter.com