Zsinórban második mérkőzését is megnyerte az Enthroners

img_3870.jpeg

A Fehérvár Enthroners (2-6) a hullámzó szezonkezdet után újabb győzelmet (27-17) aratott a Milano Seamen (3-5) ellen és úgy tűnik, Joe Ashfield vezetőedző csapata megtalálta a ritmust. Miután a múlt héten a Prague Lions-t könnyedén legyőzték, az Enthroners újabb győzelmet ünnepelhet - bár a negyedik negyedben néhány hiba visszahozta a Milano Seamen-t a mérkőzésbe.

Az első három negyedben a Jack Mangel irányító köré épülő támadósor megőrizte az előző heti formáját, és sok problémát okozott a Seamen védelmének. Több alkalommal is meglepték az olasz csapatot és Mangel remekül hajtotta végre a játékokat.

Az irányító 300 passzolt yarddal és 3 touchdownnal fejezte be a mérkőzést, bár a negyedik negyedben dobott egy interceptiont is. A passzjátékban különösen Nathaniel Robitaille-re támaszkodott, aki 9 passzt kapott el és 120 yardot szerzett. A playmaker többször is bizonyította elkapás utáni futási képességeit. Tóth Nándor két elkapott touchdownnal is lenyűgözte a közönséget.

Eközben az Enthroners védelme lezárta a Seamen támadójátékát. A Milano irányítója, Zack Bronkhorst gyakran került nyomás alá és több hibát is elkövetett, míg a Joc Crawford köré összpontosuló futójáték alig tudott eredményes lenni.

img_3871.jpeg

A negyedik negyedben az Enthroners néhány fokozatot visszavett és több hiba is becsúszott. A Seaman ezt ki is használta, hiszen a wide receiver Niccolo Pulsinelli utat talált az end zone-ba egy elrontott punt pedig újabb touchdownt eredményezett az olasz franchise-nak.

Jövő héten az Enthroners a Panthers Wrocław ellen lép pályára. A Milano Seamen Münchenbe utazik, ahol a Hollókkal kell megmérkőznie, hogy visszatérjen a győzelem útjára.

Fotó: instagram.com

Címkék: elf, enthroners