A Seahawks az évfolyam legjobb defensive tacklejét veheti célba

Pete Carroll alatt a Seattle Seahawks nem sok pénzt áldozott a defensive tackle pozícióra azonban tavaly azonban eltért ettől, és hároméves, 51 millió dolláros szerződést adott Dre'Mont Jonesnak. Mike Macdonald vezetőedző első heteiben a csapat hosszabbított Leonard Williams-el is (3 év, 64,5 millió dollár).

Úgy tűnik, hogy a Seahawks a védőfalban biztosítva van, hiszen Jarran Reed és a szabadügynök Johnathan Hankins is a játékoskeretében van. De a csapat vélhetően érdeklődik a texasi defensive tackle Byron Murphy II iránt is. A Seahawks nemrégiben fogadta a Longhorns D-line kiválóságát. Úgy tűnik, hogy a csapat érdekelt a defensive tackle poszt megerősítésében, talán még az első körben.

A Seahawksot Murphy "padlójának" kell tekinteni ezen a drafton, írja Matt Miller az ESPN.com-ról. Murphy nem hagyja el az egyetemet szemet gyönyörködtető számokkal (5 sack az előző szezonban), de a belső védő következetesen nyomást gyakorolt az irányítókra.

Murphy 33 nyomás gyakorlása 19-el több volt, mint amit 2022-ben elért. Daniel Jeremiah NFL.com big boardján a 19. helyre sorolja Murphyt, míg Mel Kiper Jr. legutóbbi ESPN.com ajánlásában a 24. helyre tette. A Seahawks számára ez ideális miután a 16. számú választási jogot birtokolják az idei drafton.

Többet vártak Carroll utolsó csapatától, amely 9-8-al alulteljesített. De a Macdonald által örökölt csapatban nincs túl sok hiányposzt. Az irányító jelenti a legégetőbb gyengeséget, de az ESPN.com munkatársa, Brady Henderson megjegyzi, hogy a Seahawks azt tervezi, hogy a szabadügynökökkel és a drafton megoldja ezt a problémát. Az 1. körben nem tűnik reálisnak egy guard, ami arra utal, hogy a 16. helyen a legjobb elérhető játékost fogják kiválasztani. Murphy érdekes választásnak számítana.

Fotó: si.com