Jerry Rice, Frank Gore és Terrell Owens fia is csapatot talált magának

Az idei Drafton több korábbi NFL legenda fia is elindult. A legtöbb figyelem Marvin Harrison Jr.-ra irányult és nem is véletlenül mert évfolyama egyik legjobb elkapójának számított. Végül a negyedik helyen, az Arizona Cardinals választotta ki az elkapót. Ed McCaffrey nagyobbik fia Christian McCaffrey már bizonyított a ligában és az NFL egyik legjobb running backje jelenleg. Kisebbik fiát az elkapó poszton szereplő Luke McCaffrey-t a harmadik kör végén, a 100. helyen a Washington Commanders választotta ki.

A másik három legenda fia nem volt annyira kapós. Jerry Rice, minden idők legjobb elkapójának, fiát Brenden Ricet végül a hetedik körben, a 225. helyen a Los Angeles Chargers választotta ki. Az USC-n Caleb Williamsel játszott együtt, az utolsó két szezonjában 1.674 elkapott yardot és 20 tocuhdownt szerzett.

Terrell Owens és Frank Gore Jr. azonban nem kelt el a Drafton de draftolatlanként szerződtették Őket. Owens apjához hasonlóan a San Francisco 49ers csapatánál kezdi meg a profi pályafutását míg Gore a Buffalo Bills játékosa lesz.

Fotó: dailymail.com