A Ravens választottja az első elsőkörös aki aláírta a szerződését

A Baltimore Ravens lett az első csapat, amely szerződést kötött a 2024-es NFL-draft első körös játékosával. Tegnap bejelentették, hogy négyéves, 12 millió dolláros szerződést kötöttek Nate Wiggins cornerbackel. A szerződés teljes egészében garantált.

Wiggins a Clemson játékosa volt és a 30. helyen választották ki. A harmadik cornerback volt a múlt héten és gyorsan aláírt, hogy csatlakozzon a régóta ismert lockdown képességeiről ismert secondaryhez.

A Ravens védelme az elmúlt szezonban az első helyen állt a pontszerzésben, hatodik volt a levegőben engedélyezett yardok és második az engedett passzolt touchdownok tekintetében.

Wiggins irigylésre méltó gyorsaságot hoz a Marlon Humphrey, Kyle Hamilton és Marcus Williams által vezetett secondarybe. Az NFL Scouting Combine-on elért 4,28-as 40 yardos futása a legjobb volt a pozíciójában. A Clemsonban töltött utolsó évében bekerült az All-ACC első csapatába.

Az utolsó két szezonjában 12, illetve 9 leütött labdával csapata legjobbja volt. Bár Wiggins csak három interceptiont jegyzett karrierje során de ebből kettőt touchdownra visszahordott.

Nem csak Wiggins volt az egyetlen újonc aki aláírt a Hollókkal. A Ravens szerződtette még az offensive tackle Roger Rosengartent (62. pick), a cornerback T.J. Tampát (130. pick) és a safety Kane Sanoussi-t (250. pick).

Fotó: twitter.com