Mike Tomlin szerint Russell Wilson kiválóan játszott

Russell Wilson tegnap este, nálunk ma hajnalban, a New York Jets ellen debütált a Pittsburgh Steelers irányítójaként. Tavaly karácsony óta nem lépett pályára tétmérkőzésen így előzetesen nem lehetett tudni, hogy milyen formában van a korábbi Super Bowl győztes irányító. Vezetőedzője azonban nagyon elégedett volt.

„Szerintem kiváló volt” - mondta Wilsonról Mike Tomlin vezetőedző. „Úgy gondolom, hogy a játék előrehaladtával egyre jobb lett, de ez nem lepett meg. Jó ideje nem játszott, de úgy gondoltam, hogy beilleszkedett, levetette a rozsdát, jól osztogatta a labdát és jól játszott.”

Pedig a mérkőzés nem indult jól. Wilson több mérkőzés eleji passza igen gyengére sikerült. Majd egy mezőnygól után három egymást követő drive is sikertelenül zárult. Néhány szurkoló már elkezdte Justin Fields nevét skandálni a stadionban.

A félidőre még 15-13-as Jets vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok azonban végül 37-15-re a Steelers nyerte a találkozót. Wilson 29 passzából 16 volt sikeres, 264 yardot és 2 touchdown passzolt és 109-es irányítómutatóval zárt. Ez azért még messze nem kiváló.

Fotó: x.com