Kiadó a punt visszahordó poszt

A Minnesota Vikings csapatánál egyéb más posztok mellett a punt visszahordó is kiadó. Már az előszezon fele eltelt és Mike Priefer még mindig nem biztos abban, hogy kié is legyen a punt visszahordás teljes joga. Hamarosan átesik a keret az első szűkítésen, ahol 15 játékostól vesznek búcsút és 75-en kezdik meg a hátralévő két hetet. Múlthét pénteken a Bills elleni mérkőzésen négy játékos kapta meg az esélyt, hogy puntokat hordjon vissza. Jarius Wright, Bryan Walters, Josh Robinson és Marcus Sherels bizonyíthatta a speciális egység koordinátora felé, hogy övé kell legyen a feladat.

Mike Priefer saját bevallása szerint leginkább Wright-ot és Robinson-t favorizálja, de szereti Sherels magabiztosságát is, aki ugyan nem horda vissza több tíz yardra a labdát, de biztosan megtartotta azt. A Buffalo puntere abból a szempontból jó munkát végzett pénteken, hogy lehetővé tette Priefer-nek a jelöltek megfigyelését.

“Meg kell szilárdítani ezt a pozíciót is, még mielőtt kifutunk az időből. Egyenlőre még nem tudok dönteni. Sherels magabiztosan tartja a labdát, Robinson inkább a szélek felé futott a puntok miatt, Walters pár yardot tudott haladni a labdákkal és Wright fejlődési szakaszban van. Azonban egyre jobb amiket látok. Sok tehetséges srác van itt.” – nyilatkozta Mike Priefer a Minnesota Vikings special team koordinátora.

A végleges keret kialakítása természetesen nagy hatással lesz a posztot betöltő személyre. Jelen állás szerint Marcus Sherels-nek van a legtöbb esélye, hogy betöltse a punt visszahordó szerepét a csapatnál.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com