A Cellect HFL-Elődöntők részletes programja

Hétvégén a Bratislava Monarchs megnyerte a HFL alapszakaszát, így kialakultak a június 21-i (vasárnap) párosítások, teljes a rendezvény programja!

A két elődöntő a BKV-Stadionban lesz (1087 Budapest, Sport utca 2.), érdemes elővételes jegyeket vásárolni, a jegyvásárlással kapcsolatos információkat ITT találják az érdeklődők.

Fontos információ, hogy a környéken nehézkes a parkolás. A Stadion utcájában a villamos továbbhaladását akadályozó járműveket elszállítják, így különös tekintettel kell erre lennie minden autóval érkezőnek! Aki teheti, válassza a tömegközlekedést.

Az elődöntők alatt a július 4-i döntőre is vásárolhatók lesznek a helyszínen elővételes jegyek, illetve azok kaphatók már most is értékesítési partnereinknél!

A Cellect HFL-Elődöntők részletes programja:

12:00 Kapunyitás

14:00 Bratislava Monarchs (1) – Nyíregyháza Tigers (4)

mon-tig

A pozsonyiak idén mindenkit legyőztek, a nyírségi csapatnak így minden erejére és szurkolójának támogatására szüksége lesz, ha meglepetést akar okozni.

A félidőben a Sharks és a Bulldogs legkisebb flag focisai tartanak bemutatót.

A két mérkőzés között a Drumsters pörgeti fel a hangulatot!

17:00 Budapest Cowbells (2) – Budapest Wolves (3)

A tavalyi döntő párosítása igazi csemege lesz. Kiderül, hogy a tavalyi bajnok Kolompok, vagy az eddig minden alkalommal fináléba jutó Farkasok kényszerülnek-e kihagyni a X. Hungarian Bowlt!

wcheer

A félidőben a Budapest Wolves Cheerleader csapata és a pomázi Diamond Cheer Dance egyesület Pink Panthers formációja méri össze tudását. Az összecsapáson szereplő két csapat cheerleaderei is megmérkőznek tehát, bár ők inkább a szurkolók kegyeiért.

hflkupa

Amennyiben a Monarchs bejut a fináléba, a második mérkőzés után átadásra kerül a magyar bajnoknak járó trófea is, elvégre azt minden évben a legjobb eredményt elérő magyar HFL csapat birtokolhatja. Ez esetben július 4-én “csupán” a Hungarian Football League bajnoki címe lesz a mérkőzés tétje, persze azt mondani sem kell, hogy a HFL kupája az év legértékesebb trófeája, minden játékos legfőbb célja!

A rendezvényen a legkisebbeketingyenes arcfestés és légvárvárja, az idősebbeket pedig büfék, fellépők és három szakértő kommentátor szórakoztatja. A mikrofonoknál Macher Bálint, a HFL Magazin egyik riportere és szerkesztője, Buday Zoltán a Nemzeti Sportújságírója és Herczeg Ádám “Höri” a SportTV és a Bowl.hu állandó szakértője elemzi az eseményeket. Az amerikai focival még csak most ismerkedők ingyenes játékszabályt is kézhez vehetnek beléptetéskor.

Maratoni futball vasárnapra fel, a négy legjobb HFL csapat és a rendezők szeretettel várnak mindenkit!

Ételt és italt a rendezvényre nem lehet behozni, természetesen a gyerekesek kicsikhez tartozó speciális enni- és innivalói kivételek ez alól.

Képeink forrása: HJG, Photo:In-Visible, www.nyiregyhazatigers.hu

Forrás: mafsz.org

Címkék: alapszakasz