Amptuálni kellett Jason Pierre-Paul jobb mutatóujját

Tovább folytatódik a Jason Pierre-Paul ügy. A New York Giants defensive endje balesetet szenvedett a Függetlenség napi hétvégi tűzijátékozás során.

Először súlyos sérülésről, majd több ujj elvesztéséről számoltak be a médiában végül lezárták az ügyet, hogy a játékos csak könnyebben sérült meg a balesetben. A hajnalban megjelent hírek szerint azonban amputálni kellett a jobb mutatóujját, hogy problémamentesen gyógyulhasson.

A hírről a mindig jól értesült Adam Schefter számolt be elsőként a Twitter oldalán. Ezt követően elkezdték megcáfolni Schefter-t amire egy orvosi dokumentum fényképével jelentkezett, hogy bebizonyítsa az igazát.Ezek után már csak azt vitatták, hogy JPP már esett-e a műtéten vagy még a beavatkozás előtt áll.

A kiszivárgott hírek szerint maga a játékos döntött a mutatóujj eltávolítása mellett amivel felgyorsíthatja a felépülését. Sorrendben a hüvelyk, a gyűrűs, a kis, a középső és a mutatóujj a fontos egy defensive end játéka szempontjából. JPP-nek a mutatóujja mellett még a jobb hüvelykujja is eltört és emiatt legkorábban 2 hónap múlva léphet újra pályára.

(nfl.com, Fotó: footballgarbagetime.com, twitter.com)