Top 5 draft prospect: belső falemberek

1. John Michael Schmitz, Minnesota

Extrém jó meccsfelvételeket találunk róla és a Senior Bowlon is magasan ő volt a legjobb OL játékos. Creed Humphey-hoz hasonlítják a játékstílusát, aki igen hamar odacsapott a lovak közé. A nagy hátránya Schmitz-nek, hogy már 24 múlt.

2. O'Cyrus Torrence, Florida

A Louisianán kezdte az egyetemi pályafutását, az utolsó szezonban azonban a Floridához igazolt, mivel erősebb ellenfelek ellen szeretett volna játszani. Totálisan bejött a számítása, hiszen All-American lett. Kiváló testalkattal és erővel rendelkezik, már az első nap kezdő lehet.

3. Steve Avila, TCU

Majdnem minden pozícióban megfordult a támadófalon belül, elsősorban azonban guardként és centerként szerzett tapasztalatot. Szinte minden sémába beilleszthető és akár ő is azonnal kezdő lehet.

4. Joe Tippmann, Wisconsin

Ő az a játékos akit talán túlértékelnek egy kicsit, szerintem egyértelműen a második center ebben a class-ban. Átlagon felüli az ereje, azonban a kézhasználatán sokat kell javítani ahhoz, hogy az NFL-ben is minőségi játékossá váljon.

5. Cody Mauch, North Dakota State

Tight endkét került az egyetemre, 2020-ban azonban már a fal szélén kapott lehetőséget és őt választották tavaly az FCS legjobb falemberének. A profik között elsősorban valamelyik belső pozícióban lehet jövője.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu