Big Ben felgyógyult

A hírt ügynöke közölte a Pittsburgh Post-Gazette-nek, hogy a nemrégiben napvilágra kerül hiresztelések nem igazak. Az orvosok megvizsgálták és úgy döntöttek, hogy nem műtik meg és inkább hagyják, hogy magától gyógyuljon a seb.

A nyilatkozat roppant érdekes, ugyanis nemrégen maga Roethlisberger közölte, hogy "törött" lába a szezon végén nagyon zavarta és az edzéseken illetve a meccseken már alig tudott járni. De abban a nyilatkozatában is közölte, hogy már nincs semmi baja és meggyógyult. A lockout miatti hosszabb pihenés segített rajta.

Ez a két nyilatkozat egymás után elég érdekesen hangzott. Minek ennyiszer hangsúlyozni, hogy jól. A érdekesség, hogy elősször törött lábról beszélt ami most már csak seb.

Ha mégsem jött (jön) helyre a lába és a kollektív szerződés ügye megoldódik akkor zsinórban a második szezonkezdést hagyhatná ki. Tavaly ugyanis magánéleti problémák (konkrétan szexuális zaklatás vádja) miatt az NFL Commissioner Roger Goodell maga tiltotta el hat meccsről amit később négyre mérsékelt.(nfl.com)