Szerződések a Jetsnél

A játékos roostert tekintve sok fontos változás történt a New York Jetsnél. A változást az jelentette, hogy nem lett változás. A szabadügynök piac egyik nagy célponta volt Santonio Holmes elkapó aki végülis meghosszzabította szerződését a Jetsnél. Holmes 5 éves szerződést írt alá és 50 millió dollárt fog keresni amiből 24 millió garantált jövedelem. Holmes 2010-ben csatlakozott a csapathoz, a Pittsburgh Steelerstől szerezték meg.

Fontos volt Holmes megtartása, hiszen a másik elkapójuk (Wide Receiver) Braylon Edwards viszont kijelentette, hogy távozni akar a csapattól ugyanis úgy érzi, hogy nem becsülik meg eléggé. Egyes híresztelések szerint a Vikings csapatánál folytathatja majd.

Sikerült szerződést hosszabbítaniuk Eric Smith safety-vel. Smith további három évre kötelezte el magát. A tavalyi évben 13 meccsen lépett pályára amiken 54 szerelést hajtott végre. Fontos, hogy a safety nem csak a védelemben de több alkalommal a speciális egységben is szerepelt, amiben kilenc szerelése volt.

Azonban nem sikerült minden jól a számukra a héten, ugyanis Brad Smith a Buffalo Bills csapatához távozott és Nnamdi Asomugha az Eagles csapatát választotta. Nnamdi Asomugha nem volt a Jets játékosa, őt az Oakland Raiderstől akarták megszerezni és a hírek szerint a tágyalások jól haladnak, így csalódásként töltheti el a szurkolókat, hogy nem a Jets-t választotta.

A szerződés hosszabbítások feladatai még nem értk véget, hiszen Antonio Cromartie cornerback és Brodney Pool safety is új szerződésre vár.(nfl.com)