Kikapott az Eagles a Steelers ellen (videóval)

Már meg is van a megerősített Philadelphia Eagles első veresége. Ugyan ez nem számít olyan sokat, hiszen ez az előszezonban történt és nem az alapszakaszban. Ben Roethlisberger vezérletével a Pittsburgh Steelers 24-14 nyert az Eagles ellen hazai pályán. Pedig az új játékosok is pályára léptek Nnamdi Asomugha, Dominique Rodgers-Cromartie (cédők) és Vince Young (valószínűleg csere lesz Vick mögött).

A mérkőzés nagy részében Mike Kafka irányította az Eaglest de a teljesítményére nem lehetett panasz. 14 sikeres passzából 160 yardot és 2 TD-t és 0 IT-t szerzett. A két sztár irányítónak csak epizódszerep jutott és azt is nagyon rosszul oldották meg. Vince Youngnak 34, Michael Vick pedig 47 passzolt yardot szedett össze, viszont Young 1 Interceptiont míg Vick 3-at dobott ami nagyon rossznak mondható. Kafka mellet csak Kurt Coleman defensive end-et védőmunkájáért és G. Jones elkapót lehet kiemelni az Eagles oldaláról akinek két elkapott TD-je volt, így a csapat összes pontját ez a két játékos szerezte.

A Pittsburgh Steelersnél viszont már más a helyzet. Ben Roethlisberger 8 sikeres átadásából 125 yardot és 1 TD-t szerzett. Szégyenkezésre a többi Steelers elkapónak sincs oka, hiszen Dennis Dixon 90, míg Byron Leftwich 67 yardot és 1 TD-t szerzett. A múlt héten a New York Jetstől igazolt Jerricho Cotchery-nak jól sikerült a debütálása új csapatában. Igaz, hogy csak 2 elkapása volt de így is 49 yardot és 1 TD-t szerzett. További egy TD-t szerzett Antonio Brown és a veterán a 14. NFL évét taposó elkapó Hines Ward is.

(nfl.com)