A következő forduló párosítása

Az NFL alapszakaszának 5. hetétől már vannak pihenő csapatok is. Elsőként a Baltimore Ravens, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Miami Dolphins, St. Louis Rams és a Washington Redskins hagyhat ki egy hetet. A felsorolt csapatok közül a Dolphins és a Rams örülhet a korai szünetnek hiszen mindkét csapat nyeretlen ideáig és több idejük lesz összekapni magukat.

Négy csoportrangadót is rendeznek a hétvégén, a Carolina-New Orleans, a Denver-San Diego, a New England-New York Giants és a Detroit-Chicago mérkőzéseket. A csoportmérkőzések mellett kiemelkedik az összecsapások közül a Steelers-Titans és a Colts-Chiefs összecsapás is. A tavalyi Super Bowl-t játszó Steelers csak utolsó a csoportjában és a nagy változásokon Titans sem akar lemaradni a Texanstól (illetve meg is akarja előzni). A Manninget nélkülöző Colts még mindig nyeretlen és a múlt héten az első győzelmét megszerző Kansas City csapatát fogadják. A Chiefs után három idegenbeli mérkőzés következik és egyes szakértők szerint ha nem tudnak győzni a hétvégén akkor a sorsolást megnézve könnyen előfordulhat, hogy nyeretlenül mennek a pihenőjükre. A Colts a 11. fordulóban pihenőhetes, így egyesek 0-10-es rajtot sem tartanak elképzelhetetlennek.

2011. október 9. vasárnap 19:00

Buffalo Bills - Philadelphia Eagles

Carolina Panthers - New Orleans Saints

Houston Texans - Oakland Raiders

Indianapolis Colts - Kansas City Chiefs

Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals

Minnesota Vikings - Arizona Cardinals

New York Giants - Seattle Seahawks

Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans

2011. október 9. vasárnap 22:05

San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers

2011. október 9. vasárnap 22:15

Denver Broncos - San Diego Chargers

New England Patriots - New York Jets (SportTV)

2011. október 10. hétfő 02:20

Atlanta Falcons - Green Bay Packers

2011. október 10. kedd 02:30

Detroit Lions - Chicago Bears (SportTV)

Pihenő csapatok: Baltimore Ravens, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Miami Dolphins, St. Louis Rams, Washington Redskins

(nfl.com)