Megsérült Ed Reed?

Ed Reed a Baltimore Ravens safety-je jó helyen volt a jó időben a tegnap esti mérkőzés utolsó percében azonban meg is fizetett érte. 20 másodperc volt hátra a mérkőzésből amikor a Houston Texans az egyenlítésért a negyedik próbálkozásra egy Hail Mary-vel probálkozott. Ha Reed nincs ott meg is lehetett volna az elkapásban, azonban a safety belesérült a mozdulatba.

Reed segítség nélkül nem is tudott lemenni a pályáról. A linebacker Ray Lewis és a cornerback Jimmy Smith támogadta le Reedet. Albert Breernek az NFL Network monkatársának elmondta a mérkőzést követően, hogy a bal bokájával van a probléma.

Ed Reed bokáját később megröntgenezték és negatív lett, így MRI vizsgálatra már nem is került sor. John Harbaugh a Ravens vezetőedzője később közölte, hogy Reed rendben van. "Meg fogjuk vizsgálni Ed-et, de látszólag jó állapotban van" -  nyilatkozta Harbaugh.

Reednek nyolc interceptionje van a rájátszásban, ami a legtöbb a jelenlegi aktív játékosok közt. A Ravens jövő héten a New England Patriotsal találkozik idegenben a főcsoport döntőben és a védelemnek mindenképpen szüksége lesz egy egészséges Ed Reedre, a hihetetlen formában játszó támadósor semlegesítéséhez.

(nfl.com)