Az újonc Patriots védő sérülése miatt felfüggesztették a mérkőzést

A New England Patriots - Green Bay Packers második heti előszezon mérkőzést a negyedik negyedben félbe kellett szakítani a Patriots újonc védőjének, Isaiah Bolden-nek a sérülése miatt.

10:38 perccel a vége előtt Bolden összeütközött csapattársával, Calvin Munsonnal egy rövid passznál amit a Packers elkapója, Malik Heath kapott el. Az orvosi személyzet stabilizálta Bolden-t, mielőtt hordágyra tették és kocsin leszállították a pályáról.

Bolden minden végtagját érezte, a csapat a meccs után közleményben tudatta, hogy egy helyi Green Bay-i kórházba szállították további vizsgálatokra és megfigyelésre. A Patriots defensive backjét ott tartják éjszakára további megfigyelés céljából.

Miközben mindkét csapat Bolden mellett gyülekezett a Lambeau Field játékterén, a Patriots vezetőedzője Bill Belichick és a Packers vezetőedzője Matt LaFleur megegyezett, hogy a mérkőzést a rendes játékidő vége előtt befejezik. A játékvezetők bejelentették, hogy felfüggesztették a játékot és gyakorlatilag ekkor véget ért a mérkőzés amin a Patriots 21-17-re vezetett.

Fotó: twitter.com