Felépültek a 49ers sérültjei

A San Francisco csapatában több (kulcs)játékos is sérüléssel küzdött az utóbbi időben de a tegnapi napon mindegyikük edzésre jelentkezett. Jelenleg hat játékos játékát jelölik kérdésesnek. Azt azonban már tudjuk, hogy akit kérdésesnek jelölnek az szinte mindig pályára, főleg a szezon ezen szakaszában. Viszont a nagy kérdés inkább az, pontosan milyen állapotban vannak, illetve mennyire hátráltatja őket korábbi (vagy még meglevő) sérülésük!

A pénteki napon újra edzésbe állt a San Francisco 49ers All-Pro linebackere Patrick Willis, aki az egész hetet kihagyta térdsérülése miatt. A center Jonathan Goodwin (könyök), a safety Dashon Goldson (boka), a cornerback Tarell Brown és a tight end Delanie Walker (állkapocs) is limitált edzésmunkát végzett a tegnapi napon. A legnagyobb kérdést a wide receiver Ted Ginn Jr. (térd) állapota jelentette, de részt ismét edzésbe állt a tegnapi napon.

A New York Giants csapatából egyedül a tight end Jake Ballard játéka kérdéses, míg a héten problémákkal küzdő Eli Manning és Ahmad Bradshaw játékára biztosan számítani lehet.

(nfl.com)