Rövid hírek - 2012. 01. 20.

- Az nfl.com jelentette Eli Manning és Tom Brady már részt vett csapatuk tegnapi edzésén. Nem mintha bárkiben felmerült volna az ellentettje, de játszani fognak a hétvégén.

Jerome Simpsont marihuána birtoklással vádolják. Január 30.-án helyezhetik vád alá és akár 5 éves börtönbüntetést kaphat.

Williams a Vikingshez igazolt

Spagnuolo a Saints védelmi koordinátora

- Jeff Garcia szerint Terrell Owensnek ki kellene magát próbálnia az Indoor Football League-ben ahogyan azt Ő is tette. Garcia és Owens 1999-től 2003-ig a San Francisco 49ersben voltak csapattársak. Owens idén mindent megpróbált, hogy visszakerüljön az NFL-be de nem sikerült neki. A régi csapattárs szerint ha ott sikerülne jó játékkal előrukkolnia és több figyelem irányulna rá, nagyobb esélye lenne a visszatérésre. T.O. jelenleg 38 éves, így valószínűleg ez is kevés lenne.

Az Atlanta Falcons offensive line edzője Paul Boudreau nem tér vissza a csapathoz a 2012-es szezonban.

David Lee a Buffalo Bills quarterbacks edzője. Lee a tavalyi szezonban a Mississippi egyetem offensive koordinátora volt. 2008-tól 2010-ig dolgozott már az NFL-ben, a Miami Dolphins quarterbacks edzője volt.

A Carolina Panthers szerződtette Steve Wilks secondary edzőnek/passzolás elleni védelmi koordinátornak.

A Tampa Bay Buccaneers interjúra hívta Joe Philbint, a Green Bay Packers offensive koordinátorát a vezetőedzői poszttal kapcsolatban. Azonban nem Philbin az egyetlen a Packersnél akit megkerestek Tampából. A Packers quarterbacks edzője Tom Clements már át is esett az interjúján.

A Denver Broncos safetyje Brian Dawkins bekerült a Pro Bowl keretbe. A 38 éves, 16.-ik NFL idényét teljesítő strong fatety 9. alkalommal kapott meghívást a Pro Bowlra. A Pittsburgh Steelers játékosának Troy Polamalunak a helyét fogja átvenni, aki könyök sérülés miatt mondta le a mérkőzést.

- A Washington Redskins linebacker edzője Lou Spanos elhagyta a fővárosi csapatot és csatlakozott az UCLA csapatához mint defensive koordinátor. A korábbi NFL edző Jim Mora edzői stábjához igazolt.

Több változás is a Pro Bowl keretben