Rövid hírek - 2012. 01. 21.

Három éven keresztül a St. Louis Rams utazik majd Londonba. Az idei évben október 28.-án a New England Patriotsal találkozik a Rams.

Joe Philbin lett a Miami Dolphins vezetőedzője

Az Oakland Raiders inetrjúra hívta a Philadelphia Eagles offensive koordinátorát Marty Mornhinweg-et a vezetőedzői poszttal kapcsolatban. Mornhinweg két évig volt a Detroit Lions vezetőedzője (2001-02) és 2006-tól Andy Reid koordinátora az Eaglesnél.

Brees maradni akar

Az Indianapolis Colts a tegnapi napon hat órán keresztül interjúztatta a Tennessee Titans defensive koordinátorát Jerry Grayt. A hírek szerint a Minnesota Vikings korábbi vezetőedzőjét Brad Childresst, a New Orleans Saints offensive koordinátorát Pete Carmichaelt és a Cincinnati Bengals defensive koordinátorát Mike Zimmert is meghallgatják napokon belül.

Rex Ryan a New York Jets vezetőedzője WFAN-AM rádiónak adott interjújában elismerte, hogy bátorsága lehet túl nagy nyomást helyez csapatára. Ígérete szerint jövőre változtatni fog stílusán. A sokak szerint unszimpatikus edző megnyilvánulásai a korábbi években bőven adott beszédtémát a ligán belül. Ha megváltozik jövőre biztosan hiányozni fognak a beszólásai.

A frissen kinevezett Tony Sparano szerint a Jets támadójátéka túlságosan bonyolult és jövőre egyszerűbb támadó sémákat (játékokat) fognak alkalmazni.

A Pittsburgh Steelers offensive koordinátora Bruce Arians visszavonul. Az 57 éves edző 2004 óta dolgozik a Steelersnél 2007-től a csapat támadó koordinátora.
Arians 1989 óta dolgozott az NFL-ben és Peyton Manning első irányító edzője volt. Edzősködött még a New Orleans Saints és a Cleveland Browns csapatainál is.

Jót tett Ndamukong Suhnak az eltiltás. A korábban igen durva megmozdulásairól elhíresült Detroit Lions védő a Green Bay Packers elleni mérkőzésen elkövetett szabálytalansága miatt 2 hetes eltiltást kapott.
Az utolsó három mérkőzésén egyetlen szabálytalanságot sem követett el. Az első 11 mérkőzésén 11 büntetést, 3 személyi hibát és egy eltiltást ítéltek ellene.

Miller, Chung és Phillips is 7.500 dolláros büntetést kapott

Finley-vel szerződést akar hosszabbítani a Packers

Forte Chicagoban akar maradni

Az Indianapolis Colts tulajdonosa Jim Irsay bejelentette, hogy legkésőbb jövő héten kinevezik az új vezetőedzőt. A jelenlegi hírek szerint az esélyesek közt van a Tennessee Titans defensive koordinátora Jerry Gray, a Minnesota Vikings korábbi vezetőedzője Brad Childress, a New Orleans Saints offensive koordinátora Pete Carmichaelt és a Cincinnati Bengals defensive koordinátora Mike Zimmer is.

Pár perce jelentették be, hogy Brian Schottenheimer lett a St. Louis Rams offensive koordinátora. Schottenheimer az Oakland Raiders nemrég menesztett vezetőedzőjével Hue Jacksonnal volt nagy harcban a poszttért.

Felépültek a 49ers sérültjei

Heisman Trophy győztes irányítót igazolt a Pittsburgh Steelers