Rövid hírek - 2012. 01. 22.

- A San Diego Chargers előléptette Hal Huntert offensive koordinátornak és kinevezte a korábbi Colorado State vezetőedzőt Steve Fairchild-ot senior offensive asszisztensnek.

Kevin Coyle a Cincinnati Bengals defensive backjeinek edzője a Miami Dolphinsnál járt interjún defensive koordinátor poszttal kapcsolatban. Joe Philbin kinevezését követően az ideiglenes vezetőedző Todd Bowles visszafoglalta a defensive koordinátori posztot, azonban úgy néz ki, hogy az új edző más valakiben gondolkodik.

Andrew Cuomo New York kormányzója milliókat költene, hogy megtartsa a Buffalo Bills csapatát. A Bills a harmadik csapat a Giants és a Jets mellett aki New Yorkban játsza hazai mérkőzéseit. A Bills jelenlegi szerződése 2013-ban lejár és el kell költözniük az Orchard Parkból. Ezt akarja a kormányzó megakadályozni.

Kérdéses Jake Ballard, a New York Giants tight endjének mai játéka. Ballard az egyetlen Giants játékos az 53 fős roosteren akinek bizonytalan a pályára lépése. A végső döntést még nem hozták meg. A csapat nyilatkozata minden attól függ, hogy a bemelegítés után hogyan dönt a játékos.

Elhunyt Joe Paterno

Sérültlista

A szavazás eredménye

Egy győzelem Super Bowlt ér: Patriots – Ravens

Egy győzelem Super Bowlt ér: 49ers – Giants

A New England Patriots bejutott a Super Bowlba!

Borzalmas időben, drámai Giants győzelem!